Interaktion med koder – en App?

Interaktion med koder
Flere og flere vil gerne programmere deres egen App. Men hvad er en App? App betyder application = program. App er det mest hypede ord i 2012. Det er et program, eller rettere sagt det er blevet kælenavnet for et program, som er designet til at afvikles på en mobil device. Dvs. et program som kan gøre alt i forhold til devicens input og output muligheder; som fx kamera, kompas, lydoptagelse, GPS, osv.
Typisk er en App en mobil version af et website eller et lille program, der kan hjælpe dig i hverdag eller noget til entertainment. I praksis er en webbrowser ubrugelig på en mobil device, medmindre det site man kigger på er indrettet til mobil-OS (Operativ System) og den pågældende skærmstørrelse. Fx kan man sige at, App forsøger at erstatte det indhold, som en browser viser meget dårligt på en mobil. Det er derfor at et budskab fra en forfatter, virksomhed, nyhedsmedie eller en kunstner, skole osv., målrettes til mobile devices som en App.
At programmere bliver på sigt, måske lige så naturligt at kunne tale et andet sprog. At programmere handler om sprog – computersprog.

Reklamer

Om LotteNørregaard

Master i IKT & Læring & Læringsteknolog
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s